Terassi Ässät - Parvekkeen lasitus Joensuu - Kuopio
045 614 2677
Jari Laukkanen - myynti
[email protected]
Ota yhteyttä

Parvekelasit asennettuna - Joensuu  ja Kuopio

Haluaisitko tehdä parvekkeestasi paikan, jossa voit nauttia ulkona olosta ympäri vuoden? Meidän parvekelasitus tekee sen mahdolliseksi! Suojaa sateelta, nauti auringosta, ja lisää asuntosi arvoa. Ota yhteyttä, niin teemme unelmistasi totta

Paikallinen parvekelasien rakentaja

Tervetuloa Terassi Ässien maailmaan, palveluun, joka tekee terassien suunnittelusta ja rakentamisesta Joensuun ja Kuopion alueella helppoa ja vaivatonta! Olemme ylpeitä siitä, että olemme alueen luotettava ja kokenut terassien rakentaja, joka auttaa sinua luomaan unelmiesi ulkotilan.

Mikä on parvekelasitus?

Parvekelasitus on järjestelmä, joka koostuu liukulasielementeistä ja alumiinirungosta. Tämä järjestelmä mahdollistaa parvekkeen lasittamisen helposti ja monipuolisesti. Parvekelasitus voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan, joten voit säädellä ulkoilman ja sisätilojen välistä vuorovaikutusta.

Parvekelasitus voi olla avain parempaan asumiskokemukseen ja ulkotilojen hyödyntämiseen vuoden jokaisena päivänä.
Pyydä tarjous
Parvekkeen lasitus Joensuu sekä Kuopion seutu
Toteutamme parvekelasit paikallisena palveluna myös taloyhtiöille koko asuintaloon tai muun kohteen tarpeisiin.

Parvekelasitus ratkaisuna

Kun harkitset parvekelasituksen hankintaa, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys. Parvekelasituksen asennus vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa, jotta lopputulos on laadukas ja kestävä.

Parvekelasituksen hinta vaihtelee koon, materiaalien ja muiden tekijöiden mukaan. On kuitenkin hyvä muistaa, että parvekelasitus on investointi, joka lisää asunnon arvoa ja tuo mukavuutta elämään.

Kun valitset parvekelasituksen, voit nauttia ulkotiloista ympäri vuoden, luoda lisää tilaa ja tehdä asumisesta energiatehokkaampaa. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä.

Jos olet kiinnostunut parvekelasituksen asentamisesta, ota yhteyttä Terassi Ässiin, tarjoamme sinulle lisätietoa ja avustamme projektin suunnittelussa.
Rahoitus

Parvekelasituksen edut

Parvekelasitus on innovatiivinen ratkaisu, joka mahdollistaa parvekkeen käytön vuoden ympäri. Suomessa sääolosuhteet vaihtelevat vuodenajan mukaan, ja parvekelasitus tarjoaa suojaa sateelta, tuulelta ja kylmyydeltä.

1. Suoja Sateelta ja Tuulelta

Parvekelasitus suojaa parvekettasi sateelta ja tuulelta. Voit nauttia ulkotiloista jopa sateisina päivinä, kun terassilasitus pitää sateen loitolla.

2. Lisää tilaa

Lasittamalla parvekkeen luot lisää tilaa asunnollesi. Parveke muuttuu käyttökelpoiseksi tilaksi ympäri vuoden, mikä lisää huomattavasti asunnon arvoa.

3. Äänieristys

Parvekelasitus vähentää ulkoa tulevaa melua, mikä tekee asumisesta mukavampaa. Voit nauttia rauhallisista hetkistä omalla parvekkeellasi.

4. Energiatehokkuus

Parvekelasitus auttaa säilyttämään lämmön asunnossa kylminä kuukausina. Se vähentää lämmityskustannuksia ja tekee asumisesta energiatehokkaampaa.

5. Ympäristöystävällinen valinta

Kun lasitat parvekkeesi, voit hyödyntää luonnonvaloa, mikä säästää sähköä ja energiaa. Tämä tekee parvekelasituksesta ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Parvekelasituksen käyttökohteet

Parvekelasitus soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin:

Lisää Elintilaa

Jos asunnossasi on rajallisesti tilaa, voit hyödyntää lasitettua parveketta lisätilana. Voit sijoittaa sinne esimerkiksi kasveja, kalusteita tai vaikka kuntolaitteita.

Työskentelytila

Parvekelasitus mahdollistaa rauhallisen työskentelytilan, jossa voit nauttia luonnonvalosta ja samalla olla suojassa ulkoisilta häiriötekijöiltä.

Rentoutumispaikka

Lasitettu parveke on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja hetkien nauttimiseen. Voit luoda siellä oman viherkeitaan tai pienen lukualueen.

Kasvihuone

Harrastatko puutarhanhoitoa? Lasitettu parveke voi toimia pienoisena kasvihuoneena, jossa voit kasvattaa kasveja ja yrttejä ympäri vuoden.

Parvekelasitus - helppo käyttää ja hyvältä näyttää

Alutec-parvekelasituksessa laseja voidaan sujuvasti liikuttaa ja liu'uttaa ja avata parvekkeen sivuille, joten esimerkiksi auringonotto, parvekkeen tuuletus tai lasien pesu käy kätevästi. Lasitetulla parvekkeella pyykitkin kuivuvat auringossa nopeammin! Asennuskin onnistuu nopeasti ja siististi säätöprofiilin ansiosta, eikä laatan ja lasituksen yläreunaan jää näkyviin häiritseviä rakoja. Kaikki asentajamme ovat paikallista kokenutta porukkaa

Asennettavissa myös Alutec-kaidelasitusjärjestelmä

Lasinen kaidejärjestelmä Alutec voidaan yhdistää parvekelasitukseen, jolloin saadaan yhtenäinen, oikein kaunis kokonaisuus parvekkeelle. Järjestelmä sopii myös terassilasitukseen.

Meiltä hankittuna parvekelasitus mahdollistaa monipuolisia materiaali- ja värivaihtoehtoja. Kun lasitukset suunnitellaan yksilöllisesti, saadaan juuri sellainen kokonaisuus kuin haluat. Jutellaan sinun toiveistasi ja kohteestasi paikallisesti 17 vuoden kokemuksella Kuopion tai Joensuun alueilla!

Muut lasituspalvelut

TerassinlasitusValmisterassit
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram