Terassi Ässät - Parvekkeen lasitus Joensuu - Kuopio
045 614 2677
Jari Laukkanen - myynti
[email protected]
Ota yhteyttä

Lasikaiteet ja kaidelasitus - Kuopio & Joensuu

Tarjoamme sinulle laadukkaita ja tyylikkäitä kaidelasivaihtoehtoja, jotka tekevät terassistasi tai parvekkeestasi entistä houkuttelevamman ja toimivamman.

Kaidelasitus ja Lasikaide – Mitä eroa?

Kaidelasitus ja lasikaide ovat molemmat suosittuja vaihtoehtoja terassin ja parvekkeen kaiteiden rakentamisessa. Vaikka nämä kaksi vaihtoehtoa voivat tuntua samankaltaisilta, niillä on kuitenkin merkittäviä eroja.

Kaidelasitus ja lasikaide ovat ainarakennusmääräysten mukaisia laminoitua turvalasia, sekä tarvittaessa myös laminoitu ja kairkaistu.
Kiinnitys tulee molemmissa malleissa yeensä aina kaidelasin vaakapaarteisiin,  ei siis pystykiinnitystä muissa kuin sellaisissa versioissa, joissa kaidelasin kiinnitys tapahtuu erillisillä kaidelasin kiinnitysheloilla esim. alumiinitolppiin.

Kaidelasitus

Kaidelasitus on tyylikäs ja moderni tapa rakentaa terassin tai parvekkeen kaide. Se koostuu lasilevyistä, jotka kiinnitetään alumiini- tai teräspilareihin. Kaidelasituksen etuna on sen avoin ja esteetön ilme, joka mahdollistaa upean näköalan ympäristöön. Tämä tekee siitä erityisen suositun vaihtoehdon, kun halutaan säilyttää näköala avoimena.

Kaidelasituksen lasilevyt ovat turvalasia, mikä tarkoittaa, että ne kestävät iskuja ja kolhuja ilman, että ne rikkoutuvat. Tämä tekee kaidelasituksesta turvallisen vaihtoehdon. Lisäksi lasilevyjen pinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita, kuten sadetta ja auringonvaloa.

Lasikaide

Lasikaide on toinen lasielementtejä hyödyntävä vaihtoehto terassin tai parvekkeen kaiteelle. Lasikaide koostuu lasipaneeleista, jotka kiinnitetään yleensä alumiini- tai teräskehikkoon. Lasikaide tarjoaa myös esteettömän näköalan ympäristöön, ja se luo modernin ja avoimen ilmeen.

Lasikaide voi olla täysin lasista valmistettu, tai siinä voi olla muita materiaaleja, kuten puuta tai ruostumatonta terästä. Tämä antaa suunnittelijalle mahdollisuuden mukautua erilaisiin tyyleihin ja ympäristöihin. Lasikaiteet ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja ne sopivat hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin.

Kaidelasituksen ja lasikaiteen hyödyt

Kummassakin vaihtoehdossa on omat etunsa, ja nämä voivat vaikuttaa päätökseesi valita kaidelasitus tai lasikaide terassiisi tai parvekkeellesi.

Kaidelasituksen Hyödyt

  • Avoin ja esteetön ilme
  • Turvalliset ja kestävät lasilevy
  • Helppo puhdistaa
  • Sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin

Lasikaiteen Hyödyt

  • Monipuolisuus suunnittelussa
  • Kestävä ja helppohoitoinen
  • Soveltuu erilaisiin tyyleihin
  • Voidaan valmistaa eri materiaaleista

Kaidelasituksen ja lasikaiteen asennus

Sekä kaidelasituksen että lasikaiteen asennus vaatii ammattilaisen osaamista. On tärkeää, että lasielementit kiinnitetään oikein ja turvallisesti, jotta ne kestävät aikaa ja säällisiä olosuhteita. Asennuksessa on otettava huomioon paikalliset rakennusmääräykset ja turvallisuusvaatimukset.

Kaidelasituksen ja lasikaiteen suunnittelu

Kun suunnittelet kaidelasituksen tai lasikaiteen asennusta, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat seikat:

Tässä jatkamme kaidelasituksen ja lasikaiteen suunnitteluun liittyvistä tärkeistä näkökohdista:

Terassin tai parvekkeen tyyli ja ympäristö

Ensimmäinen askel suunnittelussa on harkita terassin tai parvekkeen ympäristöä ja tyyliä. Valitse kaidelasituksen tai lasikaiteen tyyli, joka sopii parhaiten ympäröivään arkkitehtuuriin ja yleiseen estetiikkaan. Esimerkiksi moderni lasikaide voi täydentää nykyaikaista rakennusta, kun taas kaidelasitus voi sopia hyvin maalaismaisemaan.

Turvallisuus

Turvallisuus on ehdoton prioriteetti, kun suunnittelet terassin tai parvekkeen kaiteita. Sekä kaidelasitus että lasikaide ovat turvallisia vaihtoehtoja, mutta on tärkeää varmistaa, että ne täyttävät paikalliset turvallisuusmääräykset ja standardit. Huomioi myös, että lasielementtien paksuus ja kiinnitysmenetelmä voivat vaikuttaa kaiteen turvallisuuteen.

Yksityisyys ja näkösuojaa

Jos haluat säilyttää yksityisyyttä terassillasi tai parvekkeellasi, harkitse, miten lasielementit voivat tarjota näkösuojaa naapureilta tai uteliailta katseilta. Tämä voi vaikuttaa lasilevyjen korkeuteen, värivalintaan tai mahdollisten koristeiden lisäämiseen.

Sääolosuhteet

Sääolosuhteet voivat vaikuttaa lasielementtien valintaan ja suunnitteluun. Kylmät talvet, voimakkaat tuulet tai korkea kosteus voivat vaikuttaa lasielementtien kestävyyteen. Valitse lasimateriaali ja kiinnitysmenetelmä, jotka sopivat alueesi ilmastoon.

Huolto

Kaidelasituksen ja lasikaiteen huolto on yleensä suhteellisen helppoa, mutta on silti tärkeää pitää lasipinnat puhtaina ja ehjinä. Lasin puhdistaminen säännöllisesti pitää ne kirkkaina ja houkuttelevina. Lisäksi tarkista lasielementtien kiinnitys ja kunto säännöllisesti varmistaaksesi niiden pitkän käyttöiän.

Hanki nyt Terassi Ässien kaidelasit ja muuta terassi upeaksi tilaksi, jossa on moderni ilme, turvallisuus edellä, helppohoitoisuutta unohtamatta. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous – yhdessä luomme unelmiesi terassin tai parvekkeen! Nyt meillä on menossa edulliset talvikampanjat sekä rahoitus kauttamme 0-korolla!!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lasikaiteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram