Terassi Ässät - Parvekkeen lasitus Joensuu - Kuopio
045 614 2677
Jari Laukkanen - myynti
[email protected]
Ota yhteyttä

Terassi- ja parvekelasitusten ammattilaiset yhdistivät voimansa

Ja niin syntyi Terassi Ässät, toimialueenaan koko Savo ja Pohjois-Karjala

Terassi Ässät

Terassi Ässien takana on kaksi kokenutta terassi- ja parvekelasien sekä valmisterassien ammattilaista. Jo usealla vuosikymmenella alalla toimineet ja toisilleen jo vuosien takaa tutut, Leppävirralla päämajaansa pitävä Ässä Lasi Oy ja Outokummusta kotoisin oleva AJ-Lasitus Oy.

Fuusion ansiosta terassilasitus- ja parvekelasitukset onnistuvat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kotimaisilla lasitustuotteilla ja tehokkaalla asennuksella operoimme kautta Savon sekä Pohjois-Karjalan yksityisten asiakkaiden, mutta myös taloyhtiöiden ja rakennuttajien kohteissa. Toimialueisiin kuuluvat koko Savo-Karjalan alue mm. Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savon­linna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi sekä Joensuu ja koko muu Pohjois-Karjala.

Takana on jo tuhansia upeita lasituksia, jotka on tehty kestämään pohjoisen purevia ja paahteisia sääoloja sekä kaikkea siltä väliltä. Laadukkaat kotimaiset lasitukset ovat lunastaneet tehtävänsä eli tarjonneet asukkaille olosuhteet, joissa voi nauttia monipuolisesti parvekkeen ja terassin mahdollisuuksista säältä suojassa neljänä vuodenaikana.

Ässien ässät työssään

  • Laadukkaat, kotimaiset tuotteet
  • Ammattitaito, jossa kokemus ja vuosien mukana opittu taito yhdistyvät
  • Asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys – hyvin yksilöllinen palvelu
  • Paikallisuus
  • Maksuton tapaaminen ja selkeä tilauksen läpikäynti

 

Valmisterassi vaivattomasti kesälle ja miksi ei talvellekkin
Jos sinäkin olet harkinnut parvekelaseja tai terassilaseja, Terassi Ässien kanssa se onnistuu! Käänny puoleemme, jutellaan kohteestasi ja toiveista ja saat pitävän tarjouksen terassistasi oman makusi mukaan toteutettuna!

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti!
Ota yhteyttä
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram