Terassi Ässät - Parvekkeen lasitus Joensuu - Kuopio
045 614 2677
Jari Laukkanen - myynti
[email protected]
Ota yhteyttä

Parvekelasit taloyhtiöille - Kuopio & Joensuu

Tarjoamme myös muut rakennus- ja remonttipalvelut asunto-osakeyhtiöille sekä rakennuttajille

Taloyhtiö tai pääurakoitsija – näin palvelemme teitä

Kotitalouksien omien terassilasitus- ja parvekelasitushankintojen lisäksi pystymme toteuttamaan koko kerrostalon tai rivitalon lasitukset. Terassi- ja parvekelasit taloyhtiöille hoituvat yhteistyössä hyvän kumppanimme, rakennus­yhtiö Javendia Oy:n kanssa. Samoin tarvittaessa esimerkiksi koko yhtiön parvekeremontti.

Katso ohesta tarkemmin palveluistamme ja pyydä tarjous! Toimimme Savossa ja Pohjois-Karjalassa, kuten alueilla Siilin­järvi, Kuopio, Kaavi, Tuusniemi, Tervo, Vesanto, Rautalampi, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Pieksä­mäki, Joroinen, Rantasalmi, Heinävesi, Enonkoski, Savon­linna, Sulkava, Juva ja Kangasniemi sekä Joensuu.
  • Parveke- ja terassilasitusasennukset
  • Parvekeremontit ja julkisivuremontit
  • Terassiremontit
  • Kerrostalo-, rivitalo- ja paritalorakentaminen
Pieni tai suuri kohde, kysy lisää palvelujemme mahdollisuuksista! Takanamme on jo useita terassi- ja parvekelasituksia taloyhtiöille sekä muita asennus- ja rakennusprojekteja.
Ota yhteyttä
Lasituspalvelut taloyhtiöille ja yrityksille

Parvekelasitukset taloyhtiöille: Säästöä, mukavuutta ja arvonlisäystä

Parvekelasitus on hyvä tapa parantaa taloyhtiöiden asukkaiden elämänlaatua ja samalla lisätä kiinteistön arvoa. Se tarjoaa useita etuja, joista kannattaa tietää enemmän.

1. Säästöä lämmitys- ja huoltokustannuksissa

Parvekelasitus auttaa säästämään lämmityskuluissa. Lasitus pitää lämmön sisällä ja estää kylmän ilman pääsyn sisätiloihin. Taloyhtiöt voivat näin vähentää lämmityksen tarvetta ja säästää energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä. Lisäksi lasitettu parveke vaatii vähemmän huoltoa, mikä säästää myös huoltokustannuksissa.

2. Ympärivuotinen käyttömahdollisuus

Parvekelasitus mahdollistaa parvekkeen käytön ympäri vuoden. Asukkaat voivat nauttia raikkaasta ilmasta ja auringonvalosta ilman sään aiheuttamia rajoituksia. Se luo lisää tilaa asumiseen ja tuo mukavuutta arkeen.

3. Lisäarvoa kiinteistölle

Parvekelasituksen asentaminen voi merkittävästi lisätä kiinteistön arvoa. Se tekee asunnoista houkuttelevampia ja kilpailukykyisempiä markkinoilla. Parvekelasitettu taloyhtiö erottuu positiivisesti potentiaalisten ostajien ja vuokralaisten silmissä.

Parvekelasituksen suunnittelu ja asennus taloyhtiössä

Kun taloyhtiö päättää parvekelasituksen asentamisesta, on tärkeää suunnitella ja toteuttaa projekti huolellisesti. Tässä vaiheessa Terassi Ässät on luotettava kumppani.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram