Terassi Ässät - Parvekkeen lasitus Joensuu - Kuopio
045 614 2677
Jari Laukkanen - myynti
[email protected]
Ota yhteyttä

Terassi Ässät - yhteystiedot

Terassien Ässät palvelee teitä

Parveke- ja terassilasituksilla kaikki irti vuodenaikojen ihanuuksista ja kotona viihtymisestä! Meiltä saat myös kätevän valmisterassin ja palvelun, joka pelaa Pohjois-Karjalan sekä Savon alueilla.

Rahoitus 0% korolla 12kk maksuajalla

Talvikampanja menossa nyt, asennukset edullisesti

"TALVI24"

Syötä yllä oleva kampanjakoodi lomakkeeseen ja saat talvikampanjan edut itsellesi!
Ota yhteyttä alueesi edustajaan

Joensuu ja Pohjois-Karjala

Jari Laukkanen
045 614 2677

Kuopio ja Varkaus

Antti Heinonen
044 260 9330

Kuopio ja Savo

Pekka Kosunen
040 809 3211

Jätä meille viesti lomakkeella


Miksi valita Terassi Ässät?

  1. Ammattitaito ja kokemus: Meillä on vuosien kokemus terassien suunnittelusta ja rakentamisesta. Taitavat ammattilaisemme takaavat laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

  2. Räätälöidyt ratkaisut: Jokainen terassi on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä suunnitteluratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi.

  3. Laadukkaat materiaalit: Käytämme ainoastaan laadukkaita ja kestäviä materiaaleja varmistaaksemme, että terassisi säilyy kauniina ja toimivana pitkään.

  4. Suunnittelu ja toteutus saman katon alla: Hoidamme terassin suunnittelun ja rakentamisen alusta loppuun asti, joten sinun ei tarvitse huolehtia monista eri toimijoista.

  5. Asiakaspalvelu: Asiakkaamme ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun. Olemme aina valmiita kuuntelemaan toiveitasi ja vastaamaan kysymyksiisi.

Oli kyseessä sitten pieni parvekkeen terassi tai suuri perheen ulkohuone, Terassi Ässät tekee unelmiesi terassista totta. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja aloitetaan terassiprojektisi suunnittelu yhdessä!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram